7 podcasturi de tehnologie pentru a vă bucura de această vară

Total
0
Shares
7 podcasturi de tehnologie pentru a vă bucura de această vară

Aceste podcasturi de tehnologie prezintă cele mai strălucite minți din domeniul programării, științei și ingineriei

Podcasturile tehnice reunesc unele dintre cele mai strălucite minți din domeniul programării, științei și ingineriei. Acestea pot varia de la cele dedicate unui public larg până la serii de podcasturi destinate doar experților în domeniu.

Am decis să aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai bune podcasturi de tehnologie din întreaga lume. Selecția noastră include câteva podcasturi tech destinate atât profesioniștilor, cât și ascultătorilor obișnuiți.

OxyCast

OxyCast este un podcast tehnologic care discută despre tot ceea ce înseamnă gazduirea web, găzduit de Oxylabs, un furnizor de soluții proxy lider de piață. Până în prezent, au lansat mai multe episoade, fiecare dintre ele aprofundând subiectul colectării automate de date publice online. Podcastul se adresează unui public oarecum experimentat, care este implicat fie în programare, fie în analiza datelor, fie în afaceri.

Podcastul dezvăluie multe dintre cele mai bune practici, cerințe și provocări pe care oricine construiește instrumente de colectare automată a datelor publice online ar trebui să le cunoască. Este un podcast esențial pentru oricine intenționează să se implice într-un astfel de domeniu.

How I Built This

How I Built This (Cum am construit asta) este un podcast de tehnologie care discută exact ceea ce se precizează în nume. Aceștia reunesc antreprenori, inventatori și multe alte persoane care au creat soluții, afaceri și instrumente inovatoare și noi pentru a discuta despre cum au apărut aceste lucruri. Podcastul este destinat unui public general sau oricărei persoane care ar putea fi interesată de prezentări de nivel înalt.

Cea mai mare parte a podcastului se învârte în jurul relatării de povești. Cu toate acestea, episoadele includ o mulțime de sfaturi practice. De obicei, acestea sunt aplicabile pe scară largă în diverse afaceri și organizații, care ar putea căuta să își îmbunătățească procesele.

Podcastul despre tehnologie Thoughtworks

Thoughtworks Technology Podcast se învârte în jurul diverselor subiecte de dezvoltare și programare. Fiecare episod tinde să se scufunde mai adânc în discuții, care uneori pot fi extrem de înguste (de exemplu, refactorizarea bazelor de date). Ca atare, podcastul este destinat unui public experimentat în tot ceea ce înseamnă tehnologie, dezvoltare și afaceri.

Cu toate acestea, cei care sunt publicul vizat de podcast vor putea profita de numeroasele lecții și sfaturi practice care sunt livrate constant de-a lungul fiecărui episod. Este foarte recomandat pentru cei care caută podcasturi bogate în conținut.

În mașinarii avem încredere

In Machines We Trust este un podcast tehnologic de scurt metraj care se concentrează în principal pe discuții despre inteligența artificială și învățarea automată, găzduit de echipa de la MIT Technology Review. Aceștia vorbesc în principal despre diverse evenimente și evoluții din domeniu, propunând în același timp idei despre cum ar putea arăta viitorul domeniului.

Publicul vizat este în mod clar mixt, deoarece episoadele sunt perfect inteligibile pentru persoana care este doar interesată de subiecte, dar au suficientă valoare și pentru profesioniștii experimentați.

Maeștrii scalei

Masters of Scale este un podcast de afaceri și tehnologie care discută în principal punctele esențiale ale unei companii și creșterea organizațională. Dintre toate intrările din lista noastră, Masters of Scale este cel care se concentrează cel mai mult pe antreprenoriat, așa că este destinat pasionaților de dezvoltare a afacerilor cu preocupări tehnice.

Cu toate acestea, invitații podcastului ar putea atrage atenția oricui, deoarece primește în mod constant nume mari de la companii uriașe care sunt capabile să ofere povești extrem de atrăgătoare. Ca atare, podcastul despre afaceri și tehnologie ar putea fi valoros pentru aproape oricine.

A16z

A16z este un podcast de tehnologie care se concentrează foarte mult pe inovație, finanțe și construirea următorului mare lucru. Se adresează executivilor de nivel înalt (de exemplu, C-suite), inventatorilor, vizionarilor și tuturor celor care doresc să depășească limitele tehnologiei.

În esență, este un podcast care jonglează între a fi axat pe tehnologie și pe afaceri. Există perspective din ambele părți, deoarece investitorii și directorii vorbesc despre partea financiară a inovației, în timp ce creatorii se concentrează pe partea tehnică.

Back To Work

Back to Work este un podcast de tehnologie generală care discută despre orice, de la afaceri, muncă, soluții, instrumente și multe alte lucruri. Este unul dintre puținele podcasturi care are o ușoară legătură cu tehnologia, dar este comercializat către un public aproape infinit de larg.

Ca atare, este cel mai potrivit pentru generalist și pentru persoana care caută divertisment în afara podcasturilor. Deși există un anumit conținut tehnic și practic, este mai degrabă un răsfăț de care este distractiv să te bucuri atunci când ești implicat în alte activități.

Lasă un răspuns
You May Also Like