Under the Dome

Total
0
Shares
Under the Dome TV series

Acţiunea are loc în statul american Maine, în micul Chester’s Mill, un orăşel care se trezeşte izolat de tot ce-l înconjoară din cauza apariţiei unei misterioase cupole transparente, imposibil de penetrat.

Dacă apariţia misterioasă a domului nu era de ajuns, în orăşel mai prins un asasin, prizonier în Chester’s Mill după ce îl ucide pe doctorul din mica localitate, un politician cu interese ascunse hotărât să folosească noua situaţie pentru a controla orăşelul, pe fiul psihopat al acestuia, o jurnalistă gata de orice pentru a explica apariţia cupolei, o avocată din Los Angeles prinsă şi ea în Chester’s Hill cu partenera ei şi fiica acesteia, şi multe alte persoane cu interese divergente.

Under the Dome este un serial de televiziune american. A avut premiera pe CBS pe 24 iunie 2013, și s-a încheiat pe 10 septembrie 2015. Seria a fost dezvoltată de Brian K. Vaughan și bazată pe romanul omonim al lui Stephen King din 2009.

Under the Dome spune povestea locuitorilor din orășelul fictiv Chester’s Mill, când o cupolă masivă, transparentă, indestructibilă, îi îndepărtează brusc de restul lumii. Forțele militare, guvernul și mass-media poziționate în afara barierei încearcă să o spargă, în timp ce locuitorii blocați în interior trebuie să găsească propriile modalități de a supraviețui cu diminuarea resurselor și creșterea tensiunilor. Un mic grup de oameni din interiorul domului trebuie, de asemenea, să dezlege mistere complicate pentru a-și da seama ce este cupola, de unde a venit și când (și dacă) va dispărea.

Under the Dome a fost un succes instantaneu pentru rețea; premiera din iunie 2013 a doborât recordul ca fiind cea mai urmărită premieră dramatică de vară pe orice rețea de televiziune din 1992. Serialul a continuat să se bucure de ratinguri ridicate de spectatori de-a lungul primului său sezon, daral doilea și al treilea sezon al serialului au avut scăderi semnificative ale numărului de spectatori live. Inițial, Under the Dome a avut o recepție critică pozitivă, care s-a schimbat în recenzii mixte pe măsură ce seria a progresat.

Under the Dome a ajuns la o concluzie în septembrie 2015. De-a lungul a trei sezoane, au fost produse 39 de episoade. Producătorul executiv și showrunner-ul Neal Baer a declarat într-un interviu după difuzarea finalului: “Sunt foarte mulțumit de acest final. Mă simt foarte satisfăcută. Am făcut-o astfel încât ar putea exista un alt [sezon]… dar nu era necesar.”

Trailer Under the Dome

Lasă un răspuns
You May Also Like