Serialul Hannibal

Total
0
Shares
Serial Hannibal

Hannibal este un horror psihologicamerican – serial de televiziunethriller dezvoltat de Bryan Fuller pentru NBC. Serialul se bazează pe personaje și elemente care apar în romanele lui Thomas Harris, Dragonul Roșu (1981), Hannibal (1999) și Hannibal Rising (2006), cu accent pe relația dintre investigatorul special FBI Will Graham (Hugh Dancy) și Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen), un psihiatru criminalist destinat să devină cel mai viclean dușman al lui Graham și, în același timp, singura persoană care îl poate înțelege.

Serialul a primit o comandă de 13 episoade pentru primul său sezon. David Slade a produs și regizat primul episod. Serialul a avut premiera pe NBC pe 4 aprilie 2013. Pe 9 mai 2014, NBC l-a reînnoit pe Hannibal pentru un al treilea sezon, care a avut premiera pe 4 iunie 2015. Pe 22 iunie 2015, NBC l-a anulat pe Hannibal după trei sezoane din cauza numărului scăzut de spectatori. [8] Finalul serialului a fost difuzat în Canada pe City,pe 27 august 2015, și difuzat două zile mai târziu în SUA pe NBC.

Serialul a primit aprecieri critice, spectacolele actorilor principali și stilul vizual al spectacolului fiind evidențiate pentru laudă. Primele două sezoane au câștigat fiecare Premiile Saturn pentru cel mai bun serial de televiziune,în timp ce Mikkelsen și Dancy au câștigat premiul pentru cel mai bun actor,Laurence Fishburne câștigând premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru sezonul doi.
Cel de-al treilea și ultimul sezon a câștigat inaugural cel mai bun serial de televiziune de acțiune-thriller, în timp ce starul invitat Richard Armitage a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar. Spectacolul a obținut un cult și este considerat de critici și public ca fiind unul dintre cele mai bune seriale ale genului horrorși unul dintre cele mai mari seriale TV din toate timpurile.

Trailer Hannibal

Lasă un răspuns
You May Also Like