Come True (2020)

Total
0
Shares
Come True

Conștient și inconștient, și organice și mecanice, coalesce în ‎‎Come True‎‎, Anthony Scott Burns “hipnotic sci-fi thriller despre un tânăr de 18 ani pe nume Sarah (Julia Sarah Stone), care participă la un studiu de somn misterios.

Medicul care conduce această anchetă este, de fapt, vizionarea viselor subiecților săi pe monitoare alb-negru granulate prin invenții și dispozitive cu fir, iar ceea ce vede alunecă viziuni prin peisaje cețoase, tulburi, populate de structuri care se prăbușesc, uși asemănătoare abisului și figuri spectrale cu ochi roșii strălucitori.

Inspirată de lucrările lui David Cronenberg, Philip K. Dick, Stanley Kubrick și Wes Craven (printre alții), saga lui Burns cufundată în paralizie de somn coboară într-un tărâm subconștient întunecat ai cărui locuitori par să caute intrarea în realitatea noastră. Fie de echitatie bicicleta ei ‎‎Donnie Darko-stil‎‎prin cartiere suburbane liniștite, sau sperii în timp ce poartă un plasture pentru a acoperi ochiul ei sângerare.

Stone întruchipează Sarah ca un singuratic care este la fel de empatic și enigmatic. Același lucru s-ar putea spune despre filmul în sine – o poveste oblică, atmosferică despre terorile care ne leagă și ne macină și dificultatea de a înțelege cu adevărat natura și limitele minții și lumii noastre‎.

Trailer Come True (2020)

Lasă un răspuns
You May Also Like