Cum pot să nu mă mai gândesc la un film de groază pe care l-am văzut acum câteva săptămâni?

Total
0
Shares
Cum pot să nu mă mai gândesc la un film de groază pe care l-am văzut acum câteva săptămâni?

Vă pot înțelege dilema, pentru că am trecut prin ceva similar. Deși filmul a fost într-adevăr foarte înfricoșător, nu am avut coșmaruri. Există câteva tehnici care vă pot ajuta să uitați de tot.

Prima tehnică este să citești o carte interesantă sau să te uiți la un serial de comedie. A doua tehnică este să vă distrageți mintea făcând o altă activitate, cum ar fi să lucrați la proiectele voastre sau să petreceți timp de calitate cu cei dragi.

Dacă încă vă mai gândiți la un film de groază pe care l-ați văzut cu săptămâni în urmă, probabil pentru că a fost deosebit de înfiorător sau intens. Din nefericire, odată ce un astfel de lucru îți rămâne în minte, poate fi greu de uitat. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să nu vă mai gândiți la filmul de groază pe care l-ați văzut:

  1. Evitați factorii declanșatori. Dacă există anumite scene sau imagini din film care sunt deosebit de obsedante, încercați să evitați tot ceea ce v-ar putea aminti de ele. Acest lucru ar putea însemna să evitați să vizionați alte filme de groază, să căutați imagini online sau chiar să stați departe de locurile în care au avut loc evenimente similare în viața reală.
  2. Distrage-ți atenția cu alte lucruri. Atunci când vă treziți că vă gândiți din nou la filmul de groază, încercați să vă distrageți imediat cu altceva. Acest lucru ar putea fi să asculți muzică, să citești o carte, să te joci un joc video sau să vorbești cu prietenii și membrii familiei despre ceva care nu are nicio legătură. Scopul este de a înlocui gândurile legate de film cu asociații pozitive, în schimb

Vizionarea unui film de groază și experimentarea fricii pe care o provoacă poate fi o experiență tulburătoare.

experienta de frica la filmele de groaza

Ți se întâmplă vreodată să te gândești la același film la nesfârșit? Dacă da, citește mai departe pentru a afla cum să nu te mai gândești la un film de groază pe care l-ai vizionat deja.

Când vine vorba de filmele de groază, există două tipuri de oameni în această lume: cei care le iubesc și cei care le urăsc cu desăvârșire. Nu există cale de mijloc.

Fie te bucuri să te simți speriat de moarte, fie nu suporți muzica plină de suspans, scenele sângeroase și sperieturile de tip jump scares. Dacă te încadrezi în cea de-a doua categorie, atunci de ce continui să te uiți la filme de groază?

Răspunsul este simplu: pentru că vă place să vă speriați.

Există ceva în a simți frica care creează o dependență ciudată. Îți face inima să se accelereze și adrenalina să-ți curgă prin vene. Este o adrenalină intensă care poate fi în același timp antrenantă și deranjantă.

Și chiar dacă te poți uita la un film de groază la nesfârșit până la epuizare, tot nu te saturi. Dar cum poți depăși această dependență?

Iată câteva sfaturi, atunci cand urmaresti un film de groaza:

  1. Stabilește-ți o limită – permite-ți să te uiți doar la unul sau două filme de groază pe săptămână, astfel încât să nu-ți consume viața
  2. Găsește alte lucruri care îți oferă o adrenalină similară – dacă frica este ceea ce îți face sângele să curgă, atunci încearcă activități precum parașutismul, bungee jumping sau montagne russe
  3. Vorbiți cu cineva despre motivul pentru care vă place să vă speriați – înțelegând de ce vă plac filmele de groază vă va ajuta să le luați din putere
Lasă un răspuns
You May Also Like