Cum să afișați procentul de baterie pe iPhone

Total
0
Shares
Cum să afișați procentul de baterie pe iPhone

iPhone-ul dvs. va afișa starea actuală a bateriei în colțul din dreapta sus al ecranului, cu un indicator alb când bateria se golește și verde când se încarcă.

Dar dacă vrei informații mai precise despre starea bateriei tale? Este mai ușor decât ai putea crede să vizualizezi procentul exact al bateriei pe iPhone și iPad.

Vă arătăm cum să faceți acest lucru.

Există diferențe în ceea ce privește modul de vizualizare a procentului de baterie în funcție de faptul că modelul de telefon are sau nu un buton de pornire, mai degrabă decât de vechimea telefonului sau de sistemul de operare.

Designul iPhone SE (2022), toate celelalte modele de iPhone SE, toate iPad-urile și modelele iPod Touch fac trimitere la instrucțiunile pentru dispozitivele mai vechi din cauza dispunerii butonului home.

Cum să afișezi procentul de baterie pe iPhone X și pe modele similare

Cum să afișezi procentul de baterie pe iPhone X și pe modele similare

Dacă ai un iPhone X sau un model ulterior, accesarea procentului de baterie este foarte simplă.

  • Pasul 1: Trageți cu degetul în jos din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a deschide centrul de control.
  • Pasul 2: Vizualizează procentul de baterie afișat în colțul din dreapta sus.

Nu există nicio modalitate de a păstra afișat permanent procentul de baterie pe iPhone-urile Apple mai noi, fără butoane. Acest lucru se datorează faptului că crestătura afișajului limitează suprafața ecranului.

Cum să vizualizați procentajul bateriei pe dispozitivele cu buton home

Dacă ai un iPhone mai vechi sau un dispozitiv Apple cu buton de pornire, cum ar fi un iPhone 8 sau SE, pașii următori îți permit să afișezi procentul de baterie în bara de stare.

  • Pasul 1: Deschideți aplicația Setări.
  • Pasul 2: Atingeți opțiunea Baterie.
  • Pasul 3: Atingeți pentru a activa Procentul bateriei.

Acum, dispozitivul tău Apple va afișa în permanență procentul de baterie în colțul din dreapta sus al ecranului.

Cum să activați modul de consum redus de energie pentru iPhone

Cum să activați modul de consum redus de energie pentru iPhone

Dacă vrei să economisești durata de viață a bateriei de pe iPhone, cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să activezi modul Low Power.

Acesta oprește automat funcțiile de fundal neesențiale și dinamice, cum ar fi reîmprospătarea aplicațiilor în fundal, și implementează măsuri de economisire a energiei, cum ar fi scăderea luminozității ecranului.

De asemenea, vă oferă o blocare automată de 30 de secunde.

Dacă aveți un iPhone cu buton de pornire, veți vedea procentul de baterie în colțul din dreapta sus al ecranului. Dacă aveți iPhone X sau modelele ulterioare fără buton, nu îl veți vedea.

Pictograma bateriei își schimbă culoarea în funcție de gradul de încărcare a bateriei pe toate versiunile de iPhone – verde pentru o încărcare completă sau suficientă a bateriei, galben pentru modul Low Power și roșu pentru o baterie foarte slabă

. Atunci când utilizați modul Low Power (Consum redus de energie) pe dispozitivele mai vechi și pe tabletele iPad, procentul de baterie se va afișa întotdeauna.

  • Pasul 1: Deschideți aplicația Settings (Setări).
  • Pasul 2: Atingeți opțiunea Baterie.
  • Pasul 3: Atingeți Low Power Mode (Mod de consum redus de energie).
  • Pasul 4: Alternativ, puteți naviga în Control Center și activați Low Power Mode de acolo.
  • Pasul 5: Centrul de control poate fi personalizat accesând Settings > Control center > Customize Controls (Setări > Centru de control > Personalizați comenzile) – adăugați aici comanda Low power (Consum redus de energie) pentru a o activa fără a aștepta solicitarea Apple.
Lasă un răspuns
You May Also Like