Cum să găsiți și să instalați Jocuri Netflix

Total
0
Shares
Cum să găsiți și să instalați Jocuri Netflix

A trecut ceva timp de când Netflix a anunțat că va adăuga jocuri pe platforma sa de streaming, punând accentul pe jocuri mobile unice, ușor de jucat în mișcare. De atunci, Netflix și-a lansat încet jocurile pentru anumite platforme și și-a completat lista de jocuri.

În prezent, jocurile Netflix sunt disponibile în peste 190 de țări. În prezent, există în jur de două duzini de opțiuni, iar în timp se vor adăuga și alte jocuri. Acestea sunt concepute pentru a fi descărcate, astfel încât nu aveți nevoie de o conexiune la internet pentru a le juca, și nu există reclame sau achiziții în aplicație, așa că, atâta timp cât aveți un cont Netflix, sunteți gata de joc. Dacă ești gata să încerci un joc sau două, iată cum le găsești.

Începeți cu dispozitivul potrivit

Jocurile Netflix sunt disponibile doar pe anumite dispozitive mobile în acest moment.

Acest lucru este în contrast cu ceva precum Apple Arcade, care este făcut pentru a fi prietenos pentru controllere și set-top box-uri precum Apple TV-urile. Cu toate acestea, jocurile Netflix nu sunt disponibile ca descărcări native pe televizoare (vom aborda o potențială soluție de rezolvare a acestui aspect mai jos).

Pentru a începe, veți avea nevoie fie de un dispozitiv iOS, fie de un dispozitiv Android – acestea sunt modelele compatibile:

Orice telefon sau tabletă Android care poate rula Android 8.0 sau o versiune ulterioară

Orice iPhone sau iPad care poate rula iOS/iPadOS 15 sau o versiune ulterioară

Deoarece actualizările sistemului de operare sunt o parte esențială a compatibilității, asigură-te că dispozitivul tău are cea mai recentă actualizare a sistemului de operare înainte de a începe. Dacă spațiul de stocare de la bord este deosebit de plin, este posibil să doriți să vă luați un moment și să eliberați spațiu pentru a fi gata de descărcare.

Alegeți și descărcați un joc Netflix

  • Pasul 1: Deschideți aplicația Netflix pe dispozitivul dvs. mobil. Dacă nu ați mai descărcat-o niciodată pe dispozitiv, o puteți găsi în Apple Store și Google Play Store.
  • Pasul 2: Conectați-vă la profilul dvs. și parcurgeți rândurile de categorii de la Netflix. Acestea pot fi puțin aleatorii, dar nu ar trebui să treacă mult timp până când veți da peste un nou rând numit Jocuri. Dacă sunteți pe Android, puteți, de asemenea, să selectați o filă separată Jocuri, ceea ce vă poate economisi puțin timp. Puteți apoi glisa spre stânga pentru a vă deplasa prin lista de jocuri. Alegeți unul care pare interesant.
  • Pasul 3: Acum se va afișa pagina jocului. Puteți verifica rezumatul, modurile jucătorilor și clasificarea pe categorii de vârstă și puteți viziona câteva trailere pentru a vă face o idee despre joc. Dacă este ceva ce vreți să încercați, alegeți Install sau Get game, în funcție de platforma pe care vă aflați. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza descărcarea.
  • Pasul 4: În funcție de platformă și de joc, este posibil ca în acest moment să primiți o fereastră pop-up cu Permisiuni. Acceptați-l pentru a trece mai departe. De asemenea, este posibil să trebuiască să vă conectați cu parola contului dvs. sau cu alte informații.
  • Pasul 5: Aici, lucrurile diferă puțin în funcție de platformă. Pe Android, este posibil să primiți o nouă aplicație în sertarul de aplicații sau pe ecranul de pornire sau să trebuiască să accesați din nou jocul din aplicația Netflix. Pe iOS de la Apple, veți obține întotdeauna o aplicație descărcată separat pe ecranul de pornire. Găsiți jocul și selectați-l pentru a începe. Acesta ar trebui să înceapă imediat.
  • Pasul 6: Rețineți că nu puteți instala jocuri dacă folosiți un profil pentru copii pe Netflix. De fapt, nu veți vedea deloc jocuri. Și este posibil ca jocurile să nu apară dacă un profil este setat la un anumit nivel de maturitate pe care jocul îl depășește.

Redarea jocurilor Netflix pe un Smart TV


Investiți cu adevărat într-o experiență de joc pe televizor sau doriți să împărtășiți experiența cu un grup? Deși este posibil să nu puteți obține jocuri direct pe televizor, există totuși o modalitate. Iată ce puteți încerca.

  • Pasul 1: Asigurați-vă că aveți un televizor inteligent cu suport de casting pentru standarde precum AirPlay și Chromecast casting.
  • Pasul 2: Când vă aflați în ecranul de joc de pe Netflix sau în aplicație, căutați butonul mic Casting. Selectați-l pentru a vă revizui opțiunile de casting (este posibil să trebuiască să modificați setările de permisiune pentru a activa acest lucru). Asigurați-vă că televizorul dvs. inteligent este pornit și online și căutați numele dispozitivului său.
  • Pasul 3: Cu smart TV-ul selectat, jocul ar trebui acum să fie distribuit pe ecranul dvs. mai mare, astfel încât să îl puteți vedea acolo. Dar asta nu înseamnă întotdeauna că un joc va funcționa cu un controler. Pe pagina jocului Netflix, derulați până jos la secțiunea intitulată Mai multe detalii. Aici, găsiți secțiunea Suportă controllere și verificați dacă scrie “da”. Jocurile fără suport pentru controllere pot fi foarte greu de jucat atunci când sunt transmise pe televizorul dvs. inteligent.
Lasă un răspuns
You May Also Like