Cum să previzualizați mesajele vocale WhatsApp înainte de a le trimite

Total
0
Shares
Cum să previzualizați mesajele vocale WhatsApp înainte de a le trimite

De ceva vreme, WhatsApp a început să adauge funcții. Printre funcțiile introduse recent pe populara platformă de mesagerie instantanee se numără posibilitatea de a muta mesajele de pe iPhone pe Pixels, opțiunea de a trimite mesaje care dispar și suportul pentru plăți mobile cu criptomonede – și se pare că nu a terminat încă.

Contul oficial de Twitter al WhatsApp a scris pe Twitter despre adăugarea unei noi funcții pe care milioane de utilizatori o cer de foarte mult timp. Da, WhatsApp vă permite în sfârșit să previzualizați mesajele vocale înainte de a le trimite.

Iată cum puteți folosi noua funcție de previzualizare cu notele vocale WhatsApp pentru a vă asigura că nu ajungeți să trimiteți o notă vocală pe care mai târziu o veți regreta.

De ce ați dori să previzualizați mesajele vocale WhatsApp înainte de a le trimite?

De ce ați dori să previzualizați mesajele vocale WhatsApp înainte de a le trimite?

Trimiterea de mesaje vocale WhatsApp pare destul de ocazională, dar mulți utilizatori folosesc această funcție atât în scopuri profesionale, cât și personale.

Atunci când trimiteți o notă oficială, poate fi important să vă asigurați că v-ați înțeles corect mesajul. Aici vă ajută previzualizarea mesajului vocal înainte de a-l trimite.

Cu toate acestea, această funcție poate fi utilă și pentru o utilizare ocazională. Fie că contribuiți la o discuție de grup prietenoasă sau îi trimiteți un memento mamei dvs., faptul de a vă asigura că nota vocală este corectă poate evita confuzia și poate ajuta destinatarul să vă înțeleagă mai bine.

De asemenea, vă poate scuti de jenă în cazul în care zgomote de fundal ciudate au fost înregistrate accidental în mesajul vocal.

Cum să previzualizați notele vocale WhatsApp înainte de a le trimite
Înainte de a începe, asigurați-vă că folosiți cea mai recentă versiune de WhatsApp Messenger. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să deschideți Google Play Store, să căutați WhatsApp și să verificați dacă vedeți opțiunea de actualizare. Dacă nu, ar trebui să fie în regulă. Acum, că toate condițiile prealabile au fost îndeplinite, să verificăm cum să procedăm.

  • Pasul 1: Deschideți un contact WhatsApp sau un chat de grup și căutați pictograma Microfon.
  • Pasul 2: Atingeți pictograma Microfon, țineți-o apăsată și apoi glisați în sus spre pictograma de blocare de deasupra pentru a iniția modul de înregistrare hands-free.
  • Pasul 3: Începeți să vorbiți și folosiți butonul roșu de înregistrare pentru a opri înregistrarea.
  • Pasul 4: Puteți utiliza pictograma Play (Redare) pentru a verifica înregistrarea și, dacă sunteți mulțumit, utilizați butonul Send (Trimitere) pentru a o trimite.
  • Pasul 5: Dacă doriți să înregistrați din nou, utilizați coșul de gunoi pentru a șterge înregistrarea. Repetați procesul pentru a iniția o nouă înregistrare.

Cum funcționa înainte trimiterea de mesaje vocale pe WhatsApp?

Cum funcționa înainte trimiterea de mesaje vocale pe WhatsApp?

Acum, pentru cei care nu sunt prea bine familiarizați cu modul în care funcționa până acum funcția de note vocale de pe WhatsApp, iată o scurtă explicație.

În versiunile anterioare ale WhatsApp, trebuia să apăsați lung pe butonul de microfon de lângă caseta de text pentru a iniția o notă vocală. În momentul în care ridicați degetul de pe pictograma microfonului, mesajul era trimis automat.

Deși aceasta era o modalitate rapidă de a trimite mesaje vocale, nu toată lumea se simțea confortabil să o folosească, deoarece nu oferea nicio opțiune pentru a verifica cât de bine sau rău sună sau chiar îi permitea să verifice dacă există greșeli înainte ca nota vocală să fie transmisă.

Pentru a remedia această problemă, WhatsApp a oferit în cele din urmă utilizatorilor opțiunea de a glisa și de a anula o înregistrare (în timp ce mesajul este încă în curs de înregistrare, atenție) dacă nu erau prea mulțumiți de ceea ce ați spus. Cu toate acestea, acest lucru tot nu era la fel de bun ca și cum ar fi fost să auzi efectiv un mesaj înainte de a-l trimite.

Și exact acest lucru a fost corectat de WhatsApp cu recenta actualizare. Noua funcție este acum disponibilă atât pentru versiunile Android, cât și pentru iOS ale WhatsApp și este acum disponibilă pentru utilizatorii din întreaga lume.

Lasă un răspuns
You May Also Like