Cum sa stralucesti in public?

Total
0
Shares
Cum sa stralucesti in public?

A fi stralucitoare este un must pentru orice femeie. El nu se refera exclusiv la aspectul fizic, ci la tot ceea ce semnifica aparitia unei doamne. In orice moment, in orice context.

Cum sa faci o impresie excelenta in societate sau la job? Fiecare dintre noi avem micile noastre secrete, insa o recapitulare a regulilor de baza este mai mult decat binevenita:

Regula numarul 1: fii sigur/a pe tine.

Chiar daca este prima zi la noul job, chiar daca esti in fata unui interlocutor scortos, trebuie sa iti pastrezi nu doar calmul, ci si sarmul personal.

– Nu te lasa intimidat/a de evenimentul la care esti prezenta. Sau de oamenii cu care interactionezi. Sunt evenimente, oameni care iti dau impresia ca te-ar manca de vii. Insa a straluci trebuie sa fie pentru tine mai important decat frica.

– Imbraca-te adecvat si simte-te bine in pielea ta. Fii stapana pe tine si cocheta. Imbraca-te adecvat evenimentului la care participi ca sa nu te simti complexata: tinuta office pentru un eveniment in timpul zilei indoor, tinuta de coctail sau de gala daca invitatia la eveniment o cere.

Mic sfat: daca ai observat ca o unghie s-a rupt sau a sarit oja, ca firul de la dres s-a dus sau ca nu esti imbracata intocmai cu regulile pe care cocktailul le cerea, nu lasa sa se vada pe chipul tau jena sau disconfortul. Iar daca primesti vreo remarca mai rautacioasa, raspunde cu o gluma de genul: E noul trend.

  • Creeaza-ti atitudinea unei invingatoare. Ochii si corpul tau trebuie sa spuna Hei, am un secret care ma face irezistibila.
  • Repeta-ti ca esti cea mai si cea mai. Bineinteles, nu in vazul celorlalti.
  • Daca intampini mici dificultati in a te simti stralucitoare, aminteste-ti un moment din trecut in care te-ai simtit regina balului. Adu acea stare in prezent pentru a fi motorul atitudinii tale.
  • Dezvolta la tine un mic element care sa te deosebeasca de ceilalti.

Ce spui, merge? Tu ce trucuri mai ai?

Lasă un răspuns
You May Also Like