De ce devenim dependeţi de filme şi seriale?

Total
0
Shares
Filmele creează dependență, deoarece sunt vizuale și interactive, ca să nu mai vorbim de povestea și de actori.

Filmele creează dependență, deoarece sunt vizuale și interactive, ca să nu mai vorbim de povestea și de actori. Spectatorul devine foarte implicat în film și în sentimentele pe care le trăiesc personajele.

Acesta este motivul pentru care putem viziona același film la nesfârșit, chiar dacă știm care este finalul. Suntem atrași în călătoria personajelor și ne bucurăm de același film la nesfârșit.

Este un fapt acceptat că filmele ne fac să râdem, să plângem, să ne temem și să ne eliberăm de stres. Filmele creează dependență pentru că sunt atât de puternice. Ele reprezintă evadarea perfectă pentru persoanele care sunt prea ocupate, prea stresate sau prea singure.

Filmele si serialele ne ating cele mai profunde emoții și ne lasă să trăim prin intermediul actorilor.

Spectatorul devine foarte implicat în film și în sentimentele pe care le trăiesc personajele.

Le experimentăm tristețea, fericirea și romantismul. De asemenea, ne simțim mai inteligenți după ce vizionăm un film, deoarece învățăm mai multe despre un anumit subiect. Nu e de mirare de ce nu putem sta departe de marele ecran!

Problema nu sunt filmele, ci creierul tău. Creierul tău reacționează la râs cu o eliberare de endorfine (neurotransmițător). Același lucru se întâmplă cu tristețea și frica. Acesta este modul natural al creierului tău de a se asigura că vei continua să te uiți la filme pentru supraviețuirea ta. Acesta este motivul pentru care te uiți la același film la nesfârșit.

Fără îndoială că filmele devin din ce în ce mai bune în ceea ce privește aspectele tehnice și grafice, dar ele încă eșuează în ceea ce privește cel mai important lucru, și anume motivul pentru care oamenii le urmăresc.

Filmele si serialele creează dependență pentru că te ajută să scapi de problemele cu care te confrunți în viața de zi cu zi.

Ele îți oferă o pauză de la realitate. Filmele construiesc o lume de vis, în care poți experimenta ceva complet diferit. Povestea filmului este adesea atât de diferită încât nu vrei să pierzi nici măcar un minut din ea. Cu cât ecranul este mai mare, cu atât mai mult evadezi din realitate.

Filmele sunt o mare sursă de divertisment și de inspirație. Dacă plănuiți să vă mutați într-o țară nouă, merită să vizionați câteva filme din cultura respectivă. Te va ajuta cu șocul cultural.

Filmele declanșează cele mai primare emoții ale noastre, de exemplu, văzând un om în suferință ne va face să simțim durere, să începem să plângem sau să avem sentimente de furie. De aceea, filmele au un efect profund asupra noastră.

Filmele sunt o formă de artă care spune o poveste prin utilizarea imaginilor și a sunetelor. De obicei, acestea durează două ore sau mai puțin și au adesea un început, un mijloc și un sfârșit. Filmele pot fi de ficțiune sau de non-ficțiune. Ele pot fi de acțiune sau de animație.

Filmele creează dependență, deoarece ne oferă o evadare din realitate. Putem uita de problemele noastre pentru câteva ore și ne putem cufunda într-o altă lume. Filmele ne fac să simțim lucruri pe care nu le simțim în viața de zi cu zi. Ele ne fac să râdem, să plângem și să ne gândim la viață în moduri diferite…

Cinematograful este un mediu uimitor; este una dintre puținele forme de media care este capabilă să te facă să simți toate emoțiile imaginabile.

Drept urmare, filmele au puterea de a-ți capta inima și de a-ți captiva simțurile, ceea ce le face un mod incredibil de a petrece timpul.

Lasă un răspuns
You May Also Like