De ce ne plac atât de mult filmele?

Total
0
Shares
De ce ne plac atât de mult filmele?

Ne uităm la filme pentru a evada din realitate, pentru a trăi prin intermediul personajelor, pentru a ne distra și pentru a fi inspirați. Relaționăm cu personajele din filme într-un mod în care nu putem face același lucru în viața reală.

Ne îndrăgostim de personaje. Plângem când plâng și râdem când râd. Iubim filmele pentru că ne fac să uităm de stresul vieții de zi cu zi și să trăim clipa.

Un film bun vine cu o poveste grozavă, o distribuție minunată și o dramă excelentă.

Filmele ne transportă în camerele noastre de zi. Ele ne transportă în locuri în care nu am fost niciodată. Ne transportă în locuri în care ne-am dorit întotdeauna să mergem. Ne transportă în locuri și situații pe care ni le dorim cu ardoare. Ne transportă în locuri și situații prin care ne-am dori să nu fi trecut niciodată.

Nu există niciun alt mijloc de comunicare care să ne poată transporta într-un asemenea mod. Și, în acest fel, filmele au capacitatea de a ne influența viețile, de a ne schimba perspectiva și, foarte posibil, de a ne schimba viața.

Să te uiți la filme este ca și cum ai fi în interiorul unei lumi fantastice. Oamenii iubesc o poveste bună, iar poveștile din filme sunt cele în care se întâmplă totul. Există prea mult stres în viața reală, iar oamenii s-au săturat de el. Ei vor să meargă la cinema pentru a se distra, pentru a experimenta ceva diferit.

Oamenii iubesc filmele pentru că le oferă o pauză de la lumea în care trăiesc. Industria divertismentului a evoluat mereu, dar filmele rămân la fel. Acestea îți oferă o pauză de la realitate și te fac să te simți bine. Și acesta este motivul pentru care iubim atât de mult filmele.

Iubim filmele pentru că ne oferă o evadare din realitate. Pentru câteva ore, putem uita de problemele noastre și ne putem bucura de poveste. Filmele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a lega legături cu prietenii și familia. Putem împărtăși cu toții experiența de a viziona împreună un film grozav.

Filmele sunt populare și pentru că sunt distractive si iti poate oferi o experienta de neuitat.

Un film bun vine cu o poveste grozavă, o distribuție minunată și o dramă excelentă.

De obicei, sunt bine realizate și ne oferă șansa de a vedea lucruri pe care nu le-am vedea în mod normal în viața reală. Sunt captivante, amuzante, pline de suspans – există câte ceva pentru toată lumea.

Creierul nostru este programat să fie emoțional și nu logic. Cu toții luăm decizii pe baza sentimentelor și a stării noastre emoționale. Filmele sunt divertisment, așa că ne fac să ne simțim bine. Ele ne fac să simțim bucurie, tristețe, furie și frustrare.

Ne fac să ne simțim fericiți atunci când tipul cel bun câștigă. Ne fac să ne simțim triști atunci când câștigă cel rău. Ne fac să ne simțim furioși când cineva îl rănește pe cel bun. Ne fac să ne simțim frustrați atunci când provocările sunt prea greu de depășit. Ne fac să ne simțim bine, ne fac să ne simțim rău. Ne fac să simțim orice vor ei să simțim și de aceea iubim filmele atât de mult.

Experiența cinematografică este una împărtășită și de neuitat. Este un moment în care prietenii și familia sunt împreună și evadează din rutina zilnică. Filmele ne permit să suspendăm realitatea pentru câteva ore și ne duc într-un alt timp, loc sau lume.

Efectul special, sunetul surround și HD, este greu de obținut în viața reală. Filmele sunt o mare sursă de plăcere și fericire.

Lasă un răspuns
You May Also Like