De ce unora nu le plac filmele?

Total
0
Shares
Cred că unora nu le plac filmele pentru că au impresia că este o pierdere de timp

Cred că unora nu le plac filmele pentru că au impresia că este o pierdere de timp. Trebuie doar să te uiți la câteva filme și vei fi captivat. Nu există nicio pierdere de timp atunci când te uiți la un film.

De asemenea, sentimentul pe care îl ai când te uiți la un film este diferit de orice alt sentiment. Cred că ceea ce contează cu adevărat este modul în care înțelegi filmul. Dacă credeți că este rău și că este o pierdere de timp, atunci nu vă va plăcea.

Dar dacă îl privești cu o minte deschisă și încerci să-l înțelegi în ansamblu, s-ar putea să vezi că filmele sunt total diferite de viața reală.

Încălcând stereotipul, majoritatea oamenilor sunt de fapt interesați de filme și le place să se uite la filme. Dar, din cauza programului încărcat și a lipsei de timp, aceștia nu pot viziona filme.

Există o serie de motive pentru care unii oameni nu se bucură de vizionarea filmelor. Unul dintre motive este că acestea pot fi foarte costisitoare. Un bilet la film, plus floricele de porumb și băuturi, poate ajunge cu ușurință la peste 100 de lei.

Pentru unii oameni, acest lucru este pur și simplu prea scump pentru ceea ce reprezintă în esență două ore de divertisment.

Unora nu le plac filmele este că acestea necesită adesea un angajament de timp pe care mulți oameni nu și-l pot permite.

poate fi greu să găsești două ore pentru a sta jos și a viziona un film.

Cu munca și alte obligații, poate fi greu să găsești două ore pentru a sta jos și a viziona un film. În plus, multe filme sunt lansate în cinematografe cu mult timp înainte de a fi disponibile pe platformele de streaming sau pe DVD, astfel încât, dacă cineva dorește să vadă un anumit film, s-ar putea să trebuiască să aștepte luni sau chiar ani înainte de a-l putea viziona în confortul propriei case.

În cele din urmă, unele persoane pur și simplu nu se bucură de experiența vizionării de filme în general. Acestea le pot găsi plictisitoare, neplăcute sau greu de urmărit dacă nu sunt foarte atente.

Filmele sunt o recreere și o evadare. Dacă oamenilor nu le “plac” filmele, de obicei este pentru că au fost dezamagiti în trecut.

Poate că au văzut un film cu un final groaznic. Sau au asistat la un film care a fost plictisitor și fără rost și nu vor să se simtă din nou așa. Acesta nu este un motiv corect pentru a nu-ți plăcea filmele, dar este de înțeles.

Unii oameni se concentrează greu la un film, în timp ce alții nici măcar nu se bucură de această experiență. Principalul motiv pentru care unora nu le plac filmele este pentru că nu simt o legătură cu personajele de pe ecran.

Acest lucru se poate datora unuia dintre cele două motive. În primul rând, este posibil ca povestea și personajele să nu fie suficient de convingătoare pentru a le capta interesul. În al doilea rând, interpretarea poate fi proastă și, astfel, spectatorul nu are senzația că pe ecran se află o persoană reală. Vă plac filmele?

Ce părere aveți despre acest aspect? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Filmele pot spune povești mai bine decât orice altă formă de artă din lume. Cu toate acestea, unor oameni pur și simplu nu le plac poveștile. De ce? Cred că din cauză că nu toată lumea are aceeași nevoie de o poveste bună. Unii oameni preferă să se uite la ceva diferit. De aceea, filmele au genuri diferite.

Lasă un răspuns
You May Also Like