Filmul Lapsis (2021)

Total
0
Shares
filmul-lapsis-2021

‎Economia gig devine satirizat în oblic, misterios sci-fi moda în ‎‎Lapsis‎‎, Noah Hutton’s low-fi poveste despre un futurist nou exploatator industrie.

Obosit de livrare a pierdut bagajele companiei aeriene pentru proprietarii săi, și care au nevoie de bani pentru tratament pentru fratele său Jamie (Babe Wise) – care suferă de un sindrom de oboseală cronică cunoscut sub numele de Omnia-Ray (Dean Imperial) se alătură milioane de americani în stabilirea de cablu între cuburi gigant server cuantic în munții allegheny împădurite.

Scriitor / director / editor Hutton oferă nenumărate detalii inteligente despre mecanica complicate de cablare, fără a explica fiecare destul de implicațiile mai mari ale afacerii, care servește ca MacGuffin alimentarea această poveste de subjugare lucrător în mâinile unui conglomerat tehnologic monopolist.

Filmul lui Hutton este ca un amestec de ‎‎Brazilia ‎‎lui Terry Gilliam și Ken Loach’s ‎‎Sorry We Missed You‎‎, doling cu atenție în specificul (și stabilirea relațiilor și parcele rebele), lăsând în același timp răspunsuri doar la îndemâna. Este un act de echilibrare care Hutton scoate cu aplomb, vizuale sale sugestive ecran lat la fel de enervant ca performanța lui Imperial plumb ca disperat-everyman Ray este carismatic.‎

Trailer Filmul Lapsis (2021)

Lasă un răspuns
You May Also Like