Intrebari frecvente despre reparatiile auto intr-un service auto

Total
0
Shares
service auto cluj napoca

Multi dintre detinatorii de masini , o folosesc pe aceasta aproape zilnic si ii acorda o buna ingrijire. O pastreaza curata atat in interior cat si in exterior, ii verifica periodic presiunea din roti, uleiul si alte consumabile.

Un lucru caruia ii acordam o mai putina atentie este un serviciu complet de verificari, intretineri si reparatii auto. Un asemenea serviciu puteti gasi la service-ul auto Cluj OAZA CAR CARE, service auto autorizat RAR.

Haideti sa vedem cateva dintre beneficiile unui asemenea serviciu:

1: Care sunt beneficiile unui service complet de reparații auto pentru mașina mea?

Salveaza viata

Daca se duce periodic masina in service si se efectueaza lucrarile de intretinere specifcate de catre producatorul auto ne asiguram ca autovehiculul este sigur de utilizat și că toate piesele sale funcționează perfect. Previne defecțiunile auto.

Investitie

De exemplu, dacă o mașină nu este pusă la punct la intervalele recomandate și scrise în manualul său, ar putea provoca daune pe termen lung asupra aprinderii, care vor costa o sumă uriașă de bani pentru reparații. De asemenea, o mașină bine întreținută va garanta o durată de viață mai lungă.

Istoricul acesteia

A avea un istoric de service bun va fi benefic la vânzarea mașinii sau la solicitarea unei asigurări.

2: Ce reprezinta un service complet de reparații pentru mașina mea?

Lucrarile de intretinere si verificare auto care trebuie facuta periodic intr-un service auto au ca scop garantarea performantei unei masini. Aceste lucrari difera de la masina la masina, pentru ca depind de mai multi factori cum ar fi : vechimea masinii, marca, modelul, etc..

Care sunt cele mai frecvente lucrari care se efectueaza asupra unei masini:

  • Verificarea funcționării accelerației, a bateriei, a luminilor, a volanului, a sistemului de aer condiționat, a angrenajelor, a frânelor și a anvelopelor
  • Verificarea lichidelor, inclusiv schimbarea uleiului și a filtrului
  • Alinierea roților
  • Reglare a setărilor

Poti obtine acum o oferta de la mecanicii de incredere de la Service auto Cluj Oaza Car Care.

3: Este același lucru  o revizie intermediară  cu o revizie majoră?

Ne referim la o revizie intermediara la o revizie care presupune verificarea franelor, uleiului, volanului sau a componentelor mobile ale masinii.

O revizie majora o reprezinta o verificare in detaliu. Se vor verifica si rulmentii, filtrele, sistemul de aer conditional al masinii. Service-ul major face toate verificările pe care le face un service complet de reparații auto, dar în mai multe detalii. Acesta include, de asemenea, înlocuirea pieselor care sunt predispuse la uzură, cum ar fi bujiile și filtrele de combustibil.

4: Cât timp durează?

Pentru o verificare completa a unei masini intr-un service auto se aloca de obicei 3-4 ore iar pentru o verificare intermediara de obicei este suficienta 1-2 ore.

5: Cât de des ar trebui sa ii facem masinii o verificare ?

Chiar dacă un vehicul parcurge doar câțiva kilometri pe zi, este recomandat să se efectueze un service complet de reparații auto o dată pe an. Trebuie sa ne asiguram mereu ca masinile noastre functioneaza in parametrii optimi, deoarece daca nu viata ne va fi pusa in pericol.

Obțineți acum un serviciu complet de reparații auto!

Lasă un răspuns
You May Also Like