Mistresses US

Total
0
Shares
mistress-series-us

Serialul Mistresses si-a facut aparitia mai intai pe piata britanica si a fost promovat de BBC. Aceasta este versiunea americana care trateaza povestile de viata a patru prietene: Savannah, Josslyn, Karen si April.

Mistresses deține un scor de 42 din 100, pe Metacritic, bazat pe 16 recenzii negative ale criticilor de la începutul primului sezon. Brian Lowry de la Variety a fost destul de optimist în ceea ce privește serialul, declarând: “Un săpun spumos de prime time cu o dungă obraznică, programul pare potrivit pentru a zgâria o mâncărime pentru fanii serialului abc abandonat în timpul zilei.”

El a continuat să afirme: “Deși personajele și situațiile oglindesc în mare măsură inspirația sa, această versiune americană caută cu înțelepciune un ton ceva mai obraznic și mai puțin sumbru”. [26] Scriind pentru The Wall Street Journal,Dorothy Rabinowitz a asemănat serialul cu Sex and the City,declarând: “Mistresses poartă foarte puține indicii despre orice descendență complexă, ar putea oferi sau a lua câteva scene care ar putea, cu un efort feroce, să evoce amintiri despre Carrie Bradshaw și companie.” Rabinowitz a declarat, de asemenea, că “distracția cu adevărat delicioase, cea mai bună strălucire, se găsește în cele mai întunecate parcele, catastrofele care se profilează, care promit să vină într-un flux nesfârșit”.

În recenzii mai puțin pozitive, David Hinckley de la New York Daily News a dat premiera două stele din cinci, declarând că “ABC iubește dramele romantice picante, dar Mistresses nu este cea mai bună lucrare a sa în acest gen”. El a continuat prin a spune că “problema cu Mistresses poate sta cu așteptările pe care le-a stabilit.”

Mary McNamara de la Los Angeles Times a declarat că producătorul executiv K.J. Steinberg “înțelege scrisoarea încă nu spiritul lucrului, pare mai interesat să reproducă intriga din versiunea britanică, mai degrabă decât caracterul sau ceva asemănător nuanței.”

Trailer Mistresses US

https://youtube.com/watch?v=4V-Z7u_Bw08

Lasă un răspuns
You May Also Like