Mortal Kombat: distributie dezvaluita! Arte martiale antice o sa vezi în noul film

Total
0
Shares
filmul-mortal-kombat

Este unul dintre cele mai iconice jocuri video din toate timpurile, iar acum Mortal Kombat revine cu un nou film live-action cu multe dintre personajele tale preferate din joc care se luptă sângeroase.

Corespondentul Rotten Tomatoes, Naz Perez, a ajuns din urmă întreaga distribuție a filmului de acțiune extrem de așteptat pentru a vorbi despre aducerea la viață a acestor personaje în epoca modernă.

Printre distribuțiile care ne-au vorbit: Joe Taslim (Sub-Zero), Ludi Lin (Liu Kang), Max Huang (Kung Lao), Josh Lawson (Kano), Jessica McNamee (Sonya Blade), Lewis Tan (Cole Young), Mehcad Brooks (Jax) și regizorul Simon McQuoid. De la artele marțiale antice care apar în unele dintre lupte până la modurile în care improvizația a fost folosită pentru a echilibra drama cu un anumit umor, distribuția se descompune cât de solicitantă din punct de vedere fizic a fost să filmeze.

De asemenea: De ce există un “K” în titlul “Mortal Kombat” în loc de “C”? Am întrebat! Plus: Aflați caracterul preferat al tuturor pentru a juca în joc! Răspunsurile lor s-ar putea să te surprindă…

Lasă un răspuns
You May Also Like