Sfaturi: Planificarea petrecerii corporative perfecte de Crăciun

Total
0
Shares
organizare petrecere craciun

Petrecerile corporative de Crăciun sunt o modalitate excelentă de a vă reuni angajații și de a sărbători sărbătorile.

Nu numai că este un eveniment distractiv, dar servește, de asemenea, ca o mare oportunitate de networking pentru compania dvs.

O mare parte din aceste sfaturi functioneaza perfect si pentru organizarea unui workshop pentru compania, produsul sau serviciile pe care firma le are.

1: Decideți unde să găzduiți petrecerea dvs.

Decideți unde să găzduiți petrecerea dvs.
  1. Gândiți-vă la ce fel de atmosferă doriți să aibă petrecerea dvs. Organizarea petrecerii de Crăciun corporatistă, cu multe decorațiuni, poate fi mai potrivită pentru un cadru mai formal, în timp ce o petrecere mai festivă, cu mai puține decorațiuni, ar putea funcționa mai bine într-un mediu mai casual. De asemenea, este important să luați în considerare cât de mare este compania dvs. și câți angajați are. Dacă firma dvs. este mică, organizarea unei petreceri mai mici și mai personale ar putea fi cea mai bună opțiune. 
  2. Gândiți-vă în ce perioadă a anului va avea loc petrecerea dvs. Petrecerile din toamnă sau iarnă pot fi foarte festive, în timp ce petrecerile de vară pot fi mai ușoare și distractive. 
  3. Considerați ce fel de mâncare doriți să serviți. Un bufet ar putea fi cel mai bun dacă nu cunoașteți preferințele multor persoane, în timp ce o opțiune de masă individuală ar putea funcționa mai bine dacă doriți ca toată lumea să se simtă ca și cum ar primi un tratament special. 
  4. În cele din urmă, gândiți-vă la constrângerile bugetare. Găzduirea unei mari petreceri de Crăciun corporative poate costa destul de mulți bani, așa că este important să țineți cont de acest lucru atunci când planificați. Există întotdeauna modalități de a reduce costurile, fie că asta înseamnă să angajați o companie de catering sau să folosiți decorațiuni mai puțin costisitoare.

2: Planificați mâncarea și băuturile

O petrecere corporatistă de Crăciun poate fi o modalitate excelentă de a-i reuni pe toți și de a sărbători. Există multe tipuri diferite de mâncare și băuturi care pot fi servite, așa că este important să planificați din timp.

Unele idei pentru mâncare includ aperitive, feluri principale, deserturi și băuturi. Decizia privind o temă pentru petrecere poate adăuga, de asemenea, puțină distracție. Pentru băuturi, șampania sau băuturile mixte sunt de obicei alegeri populare.

Planificarea unei petreceri este cu siguranță ceva ce trebuie făcut din timp, dar merită atunci când toată lumea se distrează de minune.

3: Invitați angajații la eveniment

Invitați angajații la eveniment

O petrecere corporativă de Crăciun este o ocazie excelentă de a le arăta angajaților dvs. că vă pasă de ei și de bunăstarea lor. Există câteva lucruri pe care trebuie să le faceți pentru ca petrecerea să fie un succes.

În primul rând, asigurați-vă că aveți invitații tipărite și gata de a fi trimise. În al doilea rând, decideți tipul de petrecere pe care doriți să o organizați. O temă mai fermă le va oferi invitaților dvs. ceva pe care să se concentreze, în timp ce un cadru mai relaxat va permite mai multă distracție și interacțiune.

În cele din urmă, asigurați-vă că oferiți o mulțime de opțiuni de mâncare și băutură pentru invitații dvs. O atmosferă festivă este esențială la o petrecere corporatistă de Crăciun, așa că asigurarea atmosferei potrivite este esențială!

4: Aranjați distracția

Atunci când planificați o petrecere corporatistă de Crăciun, este important să găsiți divertismentul potrivit. Există multe opțiuni disponibile, așa că poate fi dificil să decideți ce este cel mai bun pentru evenimentul dumneavoastră.

Unele tipuri populare de divertisment includ muzică live, spectacole de comedie și spectacole de magie. De asemenea, este posibil să aveți o petrecere tematică și să aveți divertisment tematic, cum ar fi o petrecere a lui Moș Crăciun sau o petrecere a piraților.

Odată ce ați selectat tipul de divertisment pe care îl doriți, este important să găsiți un loc de desfășurare care să poată găzdui grupul dumneavoastră. Multe restaurante și cluburi de noapte oferă tarife speciale pentru evenimente corporative.

5: Asigură-te că porți haine adecvate

Atunci când planificați o petrecere corporatistă de Crăciun, este important să luați în considerare caracterul adecvat al hainelor care vor fi purtate.

În timp ce majoritatea evenimentelor sunt prietenoase cu familia, anumite articole vestimentare ar putea să nu fie adecvate pentru un cadru profesional. De exemplu, purtarea de haine revelatoare sau de costume care ar stânjeni pe cineva în viața personală ar putea fi nepotrivite la o petrecere de Crăciun.

Este important să țineți cont de tipul de mediu în care vă organizați evenimentul. Dacă petrecerea va avea loc la un refugiu sau la o cabană a companiei, atunci se așteaptă o ținută mai formală.

Cu toate acestea, dacă evenimentul are loc acasă la cineva sau într-un alt cadru public, o ținută mai casual poate fi potrivită. Întotdeauna este înțelept să verificați cu gazda sau organizatorul despre așteptările specifice ale acestuia înainte de a ajunge la petrecere.

Sfat Bonus: Faceți o mulțime de fotografii!

Atunci când planificați o petrecere de Crăciun corporativă, există câteva lucruri cheie de care trebuie să țineți cont. În primul rând, asigurați-vă că faceți o mulțime de fotografii!

Nu numai că acest lucru va oferi o înregistrare excelentă a evenimentului pentru referințe viitoare, dar poate fi, de asemenea, o amintire distractivă pentru toți cei implicați. În plus, gândiți-vă la ce fel de atmosferă ați dori să creați.

Unele idei ar putea include culori și decorațiuni festive sau poate un cadru mai intim, cu doar prietenii apropiați și familia în preajmă.

Orice ați decide, asigurați-vă că vă distrați alaturi de Skybar in locatia sa din Calea Dorobanti 155!

Lasă un răspuns
You May Also Like