The Dig (2021) – Netflix

Total
0
Shares
The Dig - netflix

‎Arheologia este mijlocul prin care trecutul este înviat în ‎‎ ‎‎Dig‎‎, o dramă bazată pe evenimente reale despre faimoasa excavare din 1939 a lui Sutton Hoo‎‎, care a dezgropat nenumărate descoperiri anglo-saxone din secolul al VI-lea conținute într-o navă intactă.

Condusă de “bănuiala” proprietarului lui Sutton Hoo, Edith Pretty (Carey Mulligan), excavatorul local Basil Brown (Ralph Fiennes) caută secrete îngropate în movilele de pe domeniul ei. Lucrând după scenariul Moirei Buffini (bazat pe cartea omonimă a lui John Preston), regizorul Simon Stone meșterește un portret suplu al căutării noastre de a reînvia ieri prin investigațiile de astăzi.

Pe măsură ce filmul său se extinde pentru a aborda amenințarea iminentă a celui de-al doilea război mondial și modul în care are impact asupra circumstanțelor vărului lui Edith, Rory (Johnny Flynn) și a soției (Lily James) a unui cercetător (Ben Chaplin), devine, de asemenea, o examinare tranșantă a impermanenței vieții și a importanței de a profita – și prețui – orice momente scurte de bucurie și dragoste se poate.

Elementele sale vizuale rafinate (adesea îndatorate ‎‎days of Heaven)‎‎ își îmbunătățesc povestea grațioasă, la fel ca și performanțele sterline ale tuturor celor implicați, conduse de Fiennes într-unul dintre spectacolele sale cele mai subestimate – și liniștite – până în prezent.‎

Trailer The Dig (2021)

Lasă un răspuns
You May Also Like

Supernova (2021)

Colin Firth și Stanley Tucci nu ambarcațiunile doar portrete de neșters de afecțiune și durere în ‎‎Supernova;‎‎ ei sugerează, în liniștea și tăcerea dintre ei, legăturile invizibile, dar indestructibile, care…
View Post