The Vigil (2021)

Total
0
Shares
the-vigil-2021

‎Lucrurile merg îngrozitor de prost în The Vigil for Yakov (Dave Davis), un tânăr care – după ce și-a părăsit ‎‎comunitatea‎‎ evreiască ultraortodoxă pentru o viață seculară din Brooklyn – acceptă un loc de muncă stând de veghe pentru un supraviețuitor al Holocaustului recent decedat.

Această sarcină nu numai că îl întoarce în cartierul (și credința) pe care l-a respins, dar îl pune în vizorul unei forțe demonice malefice care, se pare, l-a afectat atât pe mortul pe care îl privește, cât și pe soția sa (Lynn Cohen), care se comportă ciudat în jurul lui David în casa ei întunecat luminată din Borough Park.

Debutul în lungmetraj al lui Keith Thomas are un mare sentiment al mediului său insular, precum și trauma și stresul de a scăpa de un mediu religios extremist, iar scriitorul / regizorul ridică suspansul de la piesele stabilite care exploatează tăcerea până la efectul straniu. Înfățișarea harried Davis “este lipici exploatație acest thriller asigurat împreună, împrumutându-i o angoasă empatică, care ajută exprimate acțiunea sa ca un portret de confruntare (personale și istorice) trecut ca un mijloc de transcende, și evadarea, ea.‎

Trailer The Vigil (2021)

Lasă un răspuns
You May Also Like