Vor mai avea la cinema filmele bune de altadata?

Total
0
Shares
Tehnologia s-a îmbunătățit drastic, iar filmele au devenit mult mai bune ca urmare

Asta pare a fi o treabă pentru Nostradamus, dar nici măcar el nu a prezis asta!

Ei bine, nimeni nu știe nimic despre viitor. Cred însă că Hollywood-ul încearcă în continuare să facă filme bune în ciuda tuturor gunoaielor nedorite, iar când vor avea succes, vor face și mai multe.

Cred că filmele sunt oarecum mai bune ca niciodată! Singurul lucru care s-a schimbat este că acum canalele de distribuție sunt mult mai largi si audienta este alta.

Pe vremuri, un singur studio controla tot accesul pe piață. Astăzi, există practic un număr nelimitat de studiouri de film și de platforme de distribuție. Întotdeauna au existat producători de film independenți, iar astăzi, avem Netflix, Youtube, Vimeo și alte site-uri unde putem viziona și aceste filme.

Un film este la fel de bun ca povestea pe care o spune și interpretarea pe care o conține. Un film este la fel de bun ca și regizorul care îl realizează. În prezent, poți face filme în subsolul tău și le poți distribui la milioane de oameni.

Industria cinematografică este în declin de ceva vreme.

Industria cinematografică este în declin de ceva vreme.

Bugetele mai mici, efectele digitale și scenariile slabe explică acest declin. Dar este de asemenea adevărat că filmul ar declina dacă publicul nu ar fi interesat de aceste noi forme. Industria cinematografică nu va mai constitui aceeași calitate a filmelor ca înainte, dar asta nu înseamnă că industria cinematografică va muri.

În calitate de iubitor de film, cred că deja mai putem vedea la cinema si filme bune, din cand in cand.

Tehnologia s-a îmbunătățit drastic, iar filmele au devenit mult mai bune ca urmare. În ultimul deceniu sau cam așa ceva au apărut filme revoluționare. Unele dintre preferatele mele personale sunt:

 1. The Dark Knight
 2. The Avengers
 3. Inception
 4. Lord of the Rings
 5. Star Wars –
 6. Inglorious bastard
 7. District 9 – Animatia “Up”
 8. The Hunger Games
 9. The Amazing Spider-Man
 10. Deadpool
 11. Mad Max: Fury Road
 12. The Martian

Cred că veți fi de acord că este o listă destul de bună, iar multe dintre ele se află în top 10 al celor mai bune filme din toate timpurile. Sunt foarte impresionat de filmele care au apărut în ultimii ani și cred că suntem pe cale să vedem unele dintre cele mai bune filme din istorie în anii următori.

Se pare că în fiecare an filmele devin din ce în ce mai proaste.

Poveștile sunt lipsite de originalitate, jocul actoricesc este groaznic, iar efectele speciale sunt adesea de râs. Este greu de crezut că filmele au fost cândva considerate o formă de artă. Dar ce s-a întâmplat?

Există o serie de factori care au dus la declinul calității filmelor. În primul rând, Hollywood-ul a devenit prea concentrat pe a face bani, mai degrabă decât pe a face filme bune.

Ei dau undă verde proiectelor care cred că vor fi succese de box office în loc să își asume riscuri pentru idei mai inovatoare. Ca urmare, ne confruntăm cu o mulțime de superproducții care seamănă între ele.

O altă problemă este faptul că studiourile se bazează acum în mare măsură pe CGI, mai degrabă decât pe efecte practice sau pe o scriere bună, pentru a-și susține filmele.

Acest lucru a dus la apariția unor filme cu adevărat îngrozitoare (despre tine vorbesc, Michael Bay). Și, în cele din urmă, a existat un declin al regizorilor talentați care lucrează la Hollywood în prezent.

Cu mai puțini oameni pasionați de a face filme grozave , nu e de mirare de ce calitatea filmelor a suferit atât de mult în ultimii ani .

Lasă un răspuns
You May Also Like