Cum sa decorezi casa cu un brad de Craciun deosebit?

Total
0
Shares
BraziCraciun.net ofera

Decorarea bradului este culmea construirii anticiparii si bucuriei pentru tot ceea ce Craciunul are de oferit. Ca punct de plecare pentru intreaga schema de decor, pomul joaca un rol imens, deci este important sa gasiti cel mai potrivit brad de Craciun.

Si daca sunteti in cautarea celor mai buni brazi artificiali, nu cautati mai departe. Indiferent cat de frumos este un pom adevarat sau cat de bine miroase, datorita incalzirii centrale, casa de iarna nu este adesea un mediu binevenit pentru copacii reali.

Mai ales cu tendinta de a planta bradul cat mai devreme posibil in decembrie, un pom adevarat este testat pana la extrem pentru a-si rezista durabilitatea. Trebuie sa mentionam necesitatea curatarii zilnice a acelor de pin cazute.

Viata festiva este mult mai usoara in aceste zile, cand optati pentru un brad artificial de craciun. Economisiti-va lucrarile casnice si crutati-i pe bietii copaci alegand un pom artificial care va va vedea nu doar intreaga luna, ci si pentru anii urmatori. Datorita atator modele realiste si fabulos la moda de pe piata, credem ca este mai bine sa o folosim in aceste zile.

Testati pomul

Pentru a testa ramurile celor mai buni brazi de Craciun artificiali, pentru a ne asigura ca pot rezista la tot felul de decoratiuni, am atarnat cele mai grele ornamente si am incercat toppinguri de copaci pe fiecare. Am fost ocupati sa-i imitam si pe cei mici excitabili (cei cu picioarele si cei cu labele), tragand decoratiunile pentru a testa factorul de cadere.

Brad de Craciun gri

Gri a preluat complet atunci cand vine vorba de decorarea si amenajarea casei moderne. S-ar parea ca acum preia si decorul de Craciun. Ne place griul de iarna moale al acestui fabulos nou copac artificial. BraziCraciun.net ofera o selectie foarte vasta de unde mi-am ales un brad de Craciun foarte frumos.

Culoarea gri moale arata sofisticata, este foarte gri, nu argintie, ceea ce nu este rau in ochii nostri. Pe fiecare ramura exista cel putin 3 capete cu un varf alb si o acoperire cu sclipici pentru a adauga putina stralucire suplimentara.

Ramurile arata ca ace false clasice, ace moi din PVC, plate, care arata mai mult ca beteala decat ace de pin. Dar acest copac la moda nu isi propune niciodata sa fie la fel de autentic ca un brad de Craciun adevarat, asa ca nu il impotrivim.

Brad de Craciun artificial deja iluminat

Acesta este un design fabulos daca sunteti in cautarea unui pom bine luminat la un buget rezonabil. Ramurile dense de pin ale padurii sunt un amestec de ramuri clasice din PVC plat si peri imitati realist ai unui pin real.

Verdele profund al padurii ajuta la adaugarea unui realism suplimentar, la cea a simtirii unui copac adevarat. Pentru a economisi timp si efort, acest design este complet imbracat cu 200 de lumini LED-uri albe calde, care creeaza o stralucire ambientala placuta.

Luminile alterneaza bine de sus in jos, nu prea aproape de varfuri, ceea ce inseamna ca nu sunt coplesitoare. Arborele este impartit in doua sectiuni, care sunt usor unite.

De asemenea, are un suport de blocare instantanee, ceea ce inseamna ca nu exista suruburi care ar putea sa nu fie la locul lor de-a lungul anilor. Ramurile au luat ceva tachinare, dar acest lucru nu dureaza prea mult.

Brad artificial de Craciun colorat

Anul acesta noua culoare este albastru, cu un strop de stralucire. Nuanta izbitoare a „Marinei franceze” este accentuata de varfurile de sclipici holografice. In ciuda efectului de sclipici, nu au existat transferuri sau picaturi de sclipici, ceea ce inseamna ca nu este necesar sa aspirati podeaua din jur.

Cel mai bun cuvant pentru a descrie initial acest pom este dens. Nivelul inferior are o formare pentru a oferi ramuri bine distantate, acoperite complet, care imita molidul real. Ramurile sunt rezistente si sustin bine toate decoratiunile, chiar si cele mai grele. Iar dedesubt, este loc suficient pentru daruri, cadouri de craciun.

Care este cel mai bun mod de a lumina bradul meu artificial?

Majoritatea copacilor mari, de peste 4 metri, vor beneficia de a fi imbracati in doua seturi de lumini pentru a va asigura ca intregul copac este acoperit, de sus in jos.

Alegeti lumini cu un cablu care se potriveste cel mai bine copacului, verde pentru un copac cu aspect natural, negru pentru un copac colorat mai modern.

Va recomandam sa aprindeti luminile in timp ce le pozitionati, va ajuta sa vedeti unde sunt, amintindu-va sa faceti un pas inapoi des pentru a le verifica in timp ce mergeti.

Cum sa simulati un miros adevarat de brad cu uleiuri esentiale?

Daca doriti sa adaugati un parfum arborelui tau artificial, poti adauga o aroma folosind uleiuri esentiale. Acestea sunt cel mai bine utilizate ca odorizante de aer cu apropierea de brad, mai degraba decat aplicate direct pe ramuri.

Brazi de Craciun artificiali sau naturali?

Datorita naturii lor sintetice, exista un element de ingrijorare, ca si in cazul tuturor materialelor plastice, cu privire la cat de buni sunt brazii artificiali pentru mediu.

Lasă un răspuns
You May Also Like