Cele mai bune filme de acțiune din 2018

Total
0
Shares
Photo Explosions

“Misiune: Imposibilă – Fallout” este al șaselea film din seria de acțiune “Misiune: Imposibilă”, care îl are pe Tom Cruise în rolul principal al agentului Ethan Hunt. Filmul este regizat de Christopher McQuarrie și a fost lansat în 2018. Acțiunea filmului îl urmărește pe Ethan Hunt și echipa sa într-o misiune periculoasă de a recupera trei bombe nucleare dispărute, în timp ce sunt urmăriți de un grup de teroriști internaționali. Cu o combinație de cascadorii spectaculoase, efecte vizuale impresionante și o poveste captivantă, “Misiune: Imposibilă – Fallout” a fost un succes de box office și a primit recenzii pozitive din partea criticilor.

Filmul este plin de suspans și acțiune neîntreruptă, oferind o experiență captivantă pentru spectatorii care iubesc filmele de spionaj și aventură. Tom Cruise își reia rolul iconic al agentului Ethan Hunt cu o performanță impresionantă, demonstrând încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai buni actori de acțiune din industria filmului. “Misiune: Imposibilă – Fallout” este un film care nu dezamăgește și oferă o experiență cinematografică memorabilă pentru fanii genului.

“Black Panther”

“Black Panther” este un film de supereroi bazat pe personajul Marvel Comics cu același nume și face parte din universul cinematografic Marvel. Regizat de Ryan Coogler, filmul a fost lansat în 2018 și a avut un impact semnificativ asupra culturii populare, fiind apreciat atât de critici, cât și de public. Acțiunea filmului se desfășoară în regatul fictiv african Wakanda, unde T’Challa, interpretat de Chadwick Boseman, se confruntă cu provocările de a-și asuma rolul de rege și de supererou Black Panther, în timp ce trebuie să protejeze țara sa de forțele malefice.

“Black Panther” a fost lăudat pentru reprezentarea pozitivă a culturii africane și pentru distribuția diversificată, care a adus în prim-plan actori negri în roluri principale. Filmul a fost apreciat pentru povestea sa captivantă, efectele vizuale impresionante și coloana sonoră memorabilă, care a inclus contribuții semnificative din partea artiștilor hip-hop Kendrick Lamar și SZ”Black Panther” a fost un succes comercial și critic, câștigând numeroase premii și fiind considerat unul dintre cele mai importante filme din universul Marvel.

“Deadpool 2”

“Deadpool 2” este continuarea popularului film de supereroi “Deadpool”, bazat pe personajul Marvel Comics cu același nume. Regizat de David Leitch, filmul a fost lansat în 2018 și îl are pe Ryan Reynolds în rolul principal al mercenarului vorbăreț Deadpool. Acțiunea filmului îl urmărește pe Deadpool într-o nouă aventură plină de acțiune și umor, în timp ce se aliază cu un grup de supereroi pentru a-și salva un tânăr mutant din mâinile unui criminal periculos.

“Deadpool 2” a fost apreciat pentru umorul său ireverențios și pentru acțiunea spectaculoasă, oferind o experiență distractivă și plină de adrenalină pentru fanii genului. Ryan Reynolds a primit laude pentru interpretarea sa carismatică și pentru chimia sa cu ceilalți actori din distribuție. Filmul a avut un succes comercial semnificativ și a fost apreciat atât de critici, cât și de public pentru abordarea sa fresh și originală în ceea ce privește filmele de supereroi.

“Avengers: Infinity War”

PersonajeActorÎncasări
Iron ManRobert Downey Jr.2.048 miliarde USD
ThorChris Hemsworth2.048 miliarde USD
Black PantherChadwick Boseman2.048 miliarde USD
Spider-ManTom Holland2.048 miliarde USD

“Avengers: Infinity War” este un film epic de supereroi bazat pe echipa Marvel Comics Avengers și face parte din universul cinematografic Marvel. Regizat de frații Anthony și Joe Russo, filmul a fost lansat în 2018 și a adunat o distribuție impresionantă, inclusiv Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Tom Holland și multe altele. Acțiunea filmului îl urmărește pe Thanos, un tiran intergalactic care încearcă să colecteze cele șase pietre ale infinitului pentru a-și atinge scopul malefic.

“Avengers: Infinity War” a fost lăudat pentru povestea sa complexă, efectele vizuale impresionante și interpretările puternice ale actorilor din distribuție. Filmul a reușit să aducă împreună numeroase personaje din universul Marvel într-o poveste captivantă și plină de suspans, oferind fanilor o experiență cinematografică memorabilă. Cu un final surprinzător și emoționant, “Avengers: Infinity War” a stârnit reacții puternice din partea fanilor și a fost considerat unul dintre cele mai bune filme din universul Marvel.

“Upgrade”

“Upgrade” este un film science fiction thriller regizat de Leigh Whannell și lansat în 2018. Acțiunea filmului se desfășoară într-un viitor apropiat, unde Grey Trace, interpretat de Logan Marshall-Green, devine paralizat în urma unui atac violent asupra sa și a soției sale. În căutarea răzbunării, Grey acceptă să fie implantat cu un cip experimental care îi restabilește mobilitatea și îi oferă abilități supranaturale, transformându-l într-un luptător letal.

“Upgrade” a fost apreciat pentru conceptul său original și pentru abordarea sa fresh în ceea ce privește filmele science fiction. Filmul a combinat elemente de acțiune, suspans și tehnologie avansată, oferind o experiență captivantă pentru spectatorii pasionați de genul thriller. Performanța lui Logan Marshall-Green în rolul principal a fost lăudată pentru intensitatea sa și pentru modul în care a reușit să transmită complexitatea personajului său. “Upgrade” a fost considerat unul dintre filmele surpriză ale anului 2018 și a primit recenzii pozitive din partea criticilor.

“The Equalizer 2”

“The Equalizer 2” este continuarea filmului “The Equalizer” din 2014, regizat tot de Antoine Fuqua și avându-l pe Denzel Washington în rolul principal al lui Robert McCall. Filmul a fost lansat în 2018 și îl urmărește pe McCall într-o nouă serie de misiuni periculoase, în timp ce încearcă să facă dreptate pentru cei nevinovați și să lupte împotriva răului din lume.

“The Equalizer 2” a fost apreciat pentru acțiunea sa spectaculoasă și pentru interpretarea puternică a lui Denzel Washington în rolul principal. Filmul a reușit să ofere o poveste captivantă și plină de suspans, oferind o experiență cinematografică memorabilă pentru fanii genului thriller de acțiune. Antoine Fuqua a reușit să creeze o atmosferă tensionată și plină de adrenalină, iar chimia dintre Denzel Washington și ceilalți actori din distribuție a adus un plus de autenticitate filmului.

“Jurassic World: Fallen Kingdom”

“Jurassic World: Fallen Kingdom” este continuarea popularului film “Jurassic World” din 2015, regizat de J.Bayona și lansat în 2018. Filmul îl are pe Chris Pratt în rolul principal al lui Owen Grady și îl urmărește pe acesta alături de Claire Dearing, interpretată de Bryce Dallas Howard, într-o misiune periculoasă de salvare a dinozaurilor din parcul tematic Jurassic World, care se află în pericol iminent.

“Jurassic World: Fallen Kingdom” a fost apreciat pentru efectele vizuale impresionante și pentru atmosfera tensionată pe care a reușit să o creeze. Filmul a oferit o combinație captivantă între aventură, suspans și elemente science fiction, captivând publicul de toate vârstele. Performanțele actorilor principali au fost luate laude pentru modul în care au reușit să transmită emoțiile personajelor lor în fața pericolelor iminente. “Jurassic World: Fallen Kingdom” a fost un succes comercial semnificativ și a continuat să consolideze franciza Jurassic Park ca una dintre cele mai populare serii din industria filmului.

Dacă ești pasionat de filmele de acțiune, cu siguranță vei aprecia cele mai bune filme de acțiune din 2018. Totuși, este important să știi cum să strălucești în public atunci când vorbești despre ele. Un articol interesant despre acest subiect îl găsești pe niftyteam.ro. De asemenea, poți citi și despre cum devin filmele din ce în ce mai slabe și cum să eviți să te plictisești atunci când urmărești un film, accesând acest link. Dacă ești în căutarea unui serial captivant, nu trebuie să ratezi serialul “Hannibal”, despre care poți citi mai multe pe niftyteam.ro.

Lasă un răspuns
You May Also Like